Har du et projekt til os?

Få et tilbud i dag!

Om RVG Service

RVG Service består af tre virksomheder, som er gået sammen for at skabe den bedste service for kunderne. Medarbejderne hos RVG Service har flere års erfaring i branchen, hvilket gør, at de kan løse alle opgaver med stor tilfredshed.

Hos RVG Service har vi samlet de vigtigste services et sted. Du kan få vinduespolering, glasreparation samt rengøring til gode priser. Køber du en samlet pakke med alle tre services, så er der desuden penge at spare.

RVG Service tilbyder som en af de få virksomheder i Danmark glasreparation udført af kompetente fagfolk. Efter en glasreparation udført af RVG Service bliver glasset som nyt, og du kan spare op til 80 % i forhold til, hvis du skulle erstatte glasset.

Fleksible løsninger

Da ikke alle byggepladser er ens, når det kommer til behov for erhvervsrådgivning, er det vigtigt, at rengøringsfirmaet er fleksible og kan tilbyde skræddersyede løsninger. Vi lytter til jeres behov og sammensætter den løsning, som passer bedst til jeres behov.

Er I interesserede i at høre mere om vores erhvervsrengøring, så er I velkomne til at ringe til os på telefonnummer 88 63 84 84 eller sende os en e-mail.

Rengøring

Hos RVG Service er en aftale en aftale, hvad enten den er skriftlig eller mundtlig og vi ved af erfaring, at tidsplaner og deadlines løbende ændres. I byggebranchen er vi kendt for, altid at være parate til at udføre akutte opgaver, samt tilpasse vores bemanding med kort varsel, sådan at I er i stand til at levere som aftalt.

Vi har ekspertisen til at tage alle opgaverne fra daglig rengøring af skurbyen, løbende oprydning og rengøring på selve byggepladsen samt håndværker og slutrengøring inden afleveringen af byggeriet. RVG Service kan levere en totalløsning, men påtager os også gerne dele af opgaverne.

Vi garanterer miljørigtig rengøring og affaldshåndtering samt et fleksibelt og løsningsorienteret samarbejde.

Skurvognsengøring

På en byggeplads er der ofte fyldt med snavs og mudder, som næsten ikke kan undgås at blive slæbt med inden for. Dette kan være med til at danne et rum der ikke altid er lige rart at opholde sig i. Derfor er den daglige vedligeholdelse af skurvogne mindst lige så vigtig. RVG Services erfaring er, at håndværkere helt bestemt sætter pris på en ren og frisk skurvogn, når der skal spises frokost.

Det er helt op til jeres behov, hvor ofte vi skal komme. RVG Service kan håndtere alt fra 1 skurvogn til hele skurvogns-byer.

Vi servicere både små og store byggepladser med rengøring af mandskabsvogne samt kontorskurvogne. Vi kan også levere papir, håndsæbe, håndklæder, kaffe, vand og meget andet der passer jeres behov.

På denne måde er I sikret et rart miljø og omgivelser, når møder og frokost skal afholdes.

Løbende-, håndværker- eller slutrengøring

RVG Service laver skræddersyede løsninger. Hos RVG Service arbejder vi tæt sammen med byggeleder/entreprenører omkring rengøring af byggeri/byggepladser. Vi er vant til at tale med erhvervslivet og forstår vigtigheden i holdbare aftaler, når det kommer til projekter med deadlines og komplekse planer, der skal følges nøje.

Håndværkere er nødvendige og effektive, men ofte efterlader de sig både rod og støv. RVG Service klarer både oprydningen og rengøringen efter håndværkerne.

Vi står ofte for slutrengøring af både mindre og meget store byggerier, så når I vælger at indgå en aftale med os, udføres rengøringen af et yderst kompetent personale med professionelt udstyr, der altid leverer et tilfredsstillende resultat, I kan derfor trygt lægge jeres slutrengøring i vores hænder.

Ved rengøringen på byggepladser tilknytter vi altid en fast kontaktperson, som I kan henvende jer direkte til.

Byggepladsrengøring

RVG Service tilbyder også byggepladsrengøring. Vi tilbyder rengøring på byggepladser efter større projekter. Vi står for al rengøring på byggepladsen efter en endt opgave. Er du interesseret i at vide mere om byggepladsrengøring, så ring til os på 88 63 84 84 eller skriv mail til info@rvgservice.dk.

Professionel vinduespolering

Leder du efter en pålidelig og professionel virksomhed, som tilbyder vinduespolering? RVG Service tilbyder vinduespolering til virksomheder i hele Danmark. Uanset størrelsen af din virksomhed og hvor mange vinduer, som skal poleres, tilbyder RVG Service en løsning til en favorabel pris.

Vores medarbejdere har flere års erfaring med vinduespolering for både større og mindre virksomheder, og de kan derfor klare alle opgaver med stor tilfredshed.

Ønsker du en aftale, hvor du får vinduespolering på faste tidspunkter, er dette naturligvis muligt med en abonnementsordning. Vi kan desuden imødekomme andre ønsker, hvis du skulle have det.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefonnummer 88 63 84 84 for en uforpligtende samtale, eller hvis du har spørgsmål vedrørende vinduespolering. Du kan også sende os en e-mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

RVG Service

Vinduespolering som pakkeløsning

Er du en større virksomhed, tilbyder vi dig en pakkeløsning, hvor du bl.a. kan få erhvervsrengøring, vinduespolering og glasreparation til en god pris. Køber du pakkeløsningen, er der penge at spare i forhold til, hvis du skulle bestille de tre services hver for sig.

Vores pakkeløsning er ideel for større virksomheder, som gør brug af alle tre services. Vores pakkeløsning gør, at du kan samle alle tre services hos en virksomhed.

RVGService

Facadevask

​Udover vinduespudsning tilbyder vi også facadevask. Så er overfladen på jeres facade ikke, hvad den har været, kan vi med en facadevask få den til at fremstå flot og ny igen.

​Ved udelukkende at bruge kvalitets produkter sikrer vi en skånsom, men effektiv, facadevask af dit firmas bygning.

Alt i vinduespudsning

​Vi har som professionelle vinduespudser udstyret og kapaciteten til at klare både store og små opgaver inden for vinduespudsning. Vi har både lifte, rentvandsanlæg m.m., hvilket sikrer jer markedets bedste vinduespudsning i København og Nordsjælland.

​Derudover tilbyder vi også rensepolering efter håndværkere, og der er ingen grænser for, hvor store, små eller vanskelige vinduespudsningsopgaver vi kan udføre.

Glasreparation

Står I med skadet glas – ruder, facadeglas, døre med glas i, gulvglas osv. i stedet for at skifte glasset ud, ring til os og lad vores glasteknikkere reparere skaderne på jeres glas og spare jer op til 90% af omkostningerne ved udskiftning til nyt glas.

RVG Service er Danmarks førende specialist inden for glasreparation. Vi har professionelle og kvalitets bevidste medarbejdere med flere års erfaring i polering af alle slags skader. De kan fjerne alle former for kosmetiske skader på alle slags glasoverflader inden for den lovlige tolerance
EN1279, glasindustriens love/standarder eller endnu højere standarder.
Vores glasteknikkeres reparationer er usynlige og har ingen effekt på rudens styrke eller garanti og de kører i hele landet.

I stedet for at skifte vinduerne ud, behandler vi skaderne på dine nuværende vinduer ved enten at polere ridserne væk eller repararere ridserne – og du sparer omkring 80 % af de nye vinduers pris. Vi har professionelle medarbejdere med flere års erfaring, som står for reparation af ridser i glas og polering af ridser i glas.

Vi tilbyder glasreparation med op til 50 % rabat til vores kunder inden for byggeindustrien, såfremt RVG Service håndterer al håndværkerrengøring, skurvogn, slutrengøring, vinduespudsning og byggepladsservice. Derved løses opgaven af en enkelt leverandør, og kunden sparer både administrationstid og penge.

 • Ridser i glas – alle typer af ridser  på alle typer af glas
 • Syreskader og andre kemiske skader – kan fjernes hurtigt og billigt uden forvrængning af glasset
 • Kalkskader – alle slags også de rigtig grove
 • Skader efter vinduespudsning eller levering
 • Glasskader på byggepladser – indtørret mørtel, skidt etc. sprøjtet på ruderne
 • Stenslag og hakker – ved mindre slag og hakker
 • Glasskader forårsaget af hærværk – f.eks. fjernelse af graffititags der er ridset ind i ruden
 • Vinkelsliber- og svejseskader – ikke alle den slags skader kan fjernes, nogen kan kun minimeres.

Glas produktion er skadeligt for miljøet og produktion af 1 kg glas udleder ca. 0.7 kg. CO2 i vores natur og omgivelser, dertil kommer transport, levering og produktionen af vinduesrammer – ved at vælge reparation af glas skåner man således både miljøet og sit budget.

Glasreparation udført af professionelle

I Danmark kan det være svært at finde en virksomhed, som tilbyder professionelt udført glasreparation, hvor arbejdet er gjort lige efter bogen. RVG Service er en af de få virksomheder, der tilbyder dette – og endda til overkommelige priser. Vi tilbyder desuden en pakkeløsning til virksomheder, som bruger andre services, såsom rengøring og vinduespolering. Pakkeløsningen består af tre services som er:

 • Vinduespolering
 • Rengøring
 • Glasreparation

Prisen på pakken er meget billigere end, hvis du køber de forskellige services hver for sig.

Kunder og Partnere

Nogle af vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere!